Sabiedrība

Pirmo reizi Latvijā meitenes aicina publiski dejot ap stieni. VIDEO

Jauns.lv

Šis nav stāsts par vulgāru deju. RīgaTV 24 kopā ar Latvijas Sporta federāciju uz pilona un Vorkauta rīko pieteikšanos Art Pole Dance TV čempionātam!

Pirmo reizi Latvijā meitenes aicina publiski dejot...

RīgaTV 24 šajā sezonā sāk  pieteikšanos jaunajam Pole Dance TV čempionātam.

Visām Pole Dance entuziastēm un lietpratējām ir iespēja pieteikties šovam. Nav svarīgi, vai zini tikai pamatus vai arī esi jau profesionāla dejotāja, pieteikties vari tāpat!

Rīga TV24 programmu direktors Rūdolfs Ēķis, runājot par, jaunāko šovu saka, ka: „Šis ir pirmais šāda veida šovs Latvijā. Mūsu mērķis ir parādīt, ka tas ir sporta veids ar mākslas elementiem un dejai nav nekādas saistības ar striptīzu vai vulgaritāti.”

Pieteikšanās Pole Dance TV čempionātam notiks līdz 16. martam aizpildot anketu  www.rigatv24.lv.

Dalībai šovā un uz balvu - 1000 eiro sava talanta attīstībai, jau pieteikušās gan iesācējas, gan arī profesionāles.

Art Pole Dance TV čempionātam var pieteikties jebkura, kura ir sasniegusi 18 gadu vecumu, kurai ir drosme kāpt uz skatuves un kura ir gatava parādīt art Pole Dance prasmes!

Pole Dance jeb deja pie stieņa ir  neparasta alternatīva trenažieriem un šai dejai NAV nekādas tiešas saistības ar striptīzu.

Jau kopš 1920. gada Pole Dance priekšnesumi bija sastopami cirkā. Latvijā Pole Dance attīstās lēnām, bet pakāpeniski. Jau pašreiz ir vairākas deju studijas, kur to var apgūt un daudzas meitenes to dara pašmācības ceļā.

Raksts tapis sadarbībā ar RīgaTV 24 / Publicitātes foto