Sabiedrība
2023. gada 2. augusts, 16:37

"Man ir prieks, ka varat Rīgā paskatīties uz mazliet mierīgākām debesīm," Rinkēvičs pilī tiekas ar Ukrainas karavīru bērniem

Jauns.lv

2. augustā Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Rīgas pilī tikās ar 44 Ukrainas karavīru bērniem, kuri piedalās Valsts aizsardzības un patriotisma fonda “Namejs” rīkotajā vasaras nometnē Latvijā, vēsta valsts prezidenta kanceleja.

“Man ir liels gods šodien ar jums tikties laikā, kad jūsu mammas un tēti cīnās par Ukrainas valsti. Mēs visi esam ļoti lepni par viņiem!  Tāpat man ir tiešām liels prieks, ka jūs šeit, Rīgā, varat kādu brīdi paskatīties uz mazliet mierīgākām debesīm. Esmu pārliecināts, ka pavisam drīz arī Ukrainā būs mierīgas debesis, ka jūs varēsiet mierīgi mācīties un ka Ukraina šajā karā, kas tai tika uzspiests, uzvarēs,” teica Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Valsts prezidents Rīgas pilī ticies ar 44 Ukrainas karavīru bērniem

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs šodien Rīgas pilī tikās ar 44 Ukrainas karavīru bērniem, kuri piedalās Valsts aizsardzības un patriotisma fonda ...

gallery icon

Rīgas pils apmeklējuma laikā Ukrainas karavīru bērni ar Valsts prezidentu E. Rinkēviču pārrunāja iespaidus par uzturēšanos Latvijā.