Brīdis, kad kāds sauks palīgā, nav aiz kalniem! Redzētais Palīdzības ielā satrauc rīdziniekus
foto: Ekrānuzņēmums no TV3 video
Bedri var nepamanīt un iekrist tajā ar vienu kāju.
Sabiedrība
2023. gada 26. jūlijā, 13:50

Brīdis, kad kāds sauks palīgā, nav aiz kalniem! Redzētais Palīdzības ielā satrauc rīdziniekus

Jauns.lv

Ejot pa Palīdzības ielu Rīgā, kļūst skaidrs, ka brīdis, kad kāds sauks palīgā, nav aiz kalniem. Rīgas iedzīvotāji ziņo, ka uz ietves izveidojusies bīstama bedre, informē raidījums "Bez Tabu".

Brīdis, kad kāds sauks palīgā, nav aiz kalniem! Re...

Lai gan caurums Palidzības ielas asfaltā nav tik liels, lai tajā varētu iekrist cilvēks, rīdzinieki pievērš uzmanību šai bīstamajai vietai.

Nejauši sastaptie pilsētnieki uzskata, ka bedre nekavējoties jāaizlāpa, jo, ejot pa ielu, to var nepamanīt un ielūzt tajā ar vienu kāju.

Daži rīdzinieki, redzot bedri, atceras bēdīgi slaveno gadījumu Ģertrūdes ielā, kad mašīnas gaišā dienas laikā iegāzās bruģī. Viņi nevēlas, lai šis scenārijs atkārtotos.

Satiksmes departamentā apgalvo, ka konkrētā vieta ir apsekota, taču remontdarbi, visticamāk, jāuzņemas "Rīgas ūdenim".

Arī "Rīgas ūdens" ir apsekojis bedri, taču viņiem ir pretējs viedoklis. "Rīgas ūdens operatīvo darbu speciālistu pārbaudē Palidzības ielas ietves izskalošanas rajonā ar pazemes izmešu skenēšanas metodi no ūdensvada netika konstatēta.

Mūsu kanalizācijas līnijas nav pat tuvu šai vietai. Spriežot pēc mūsu ģeogrāfiskās informācijas sistēmas datiem, tuvākais "potenciālais vaininieks" ir lietus kanalizācijas grāvis, taču tas nav "Rīgas ūdens" pārziņā," paziņoja uzņēmumā.

Pēc nedēļas gan Satiksmes departamentā parādījās skaidrojums šai situācijai. Departamenta pārstāve Lelde Rudzika teic, ka Palīdzības ielā elektriķi it kā uztaisījuši caurumu, kam uzlikts ielāps.

Bedre, visticamāk, izveidojusies pēc šiem darbiem. Solīts, ka šīs nedēļas laikā problēmu atrisinās, bet pagaidām uzstādīta brīdinājuma zīme.