Dziesmu svētku dalībnieku sadzīve skolā. 07.07.2023.

Rīgas valsts 3. ģimnāzijas telpās Dziesmu un deju svētku laikā dzīvo dziedātāji un dejotāji no Madonas novada. Fotogrāfam bija iespēja ...

gallery icon
Kultūra
2023. gada 7. jūlijs, 16:05

FOTO: dziedātāju un dejotāju sadzīves ainiņas jeb kā viņi dzīvo skolā

Jauns.lv

Rīgas valsts 3. ģimnāzijas telpās Dziesmu un deju svētku laikā dzīvo dziedātāji un dejotāji no Madonas novada. Fotogrāfam bija iespēja iemūžināt dzīves ainiņas par svētku dalībnieku sadzīves ainiņām. 

\Kā jau daudzi ir pamanījuši, laika apstākļi šajā svētku nedēļā ir dinamiski - saulainas dienas nomaina lietusgāzes, un tas ir atstājis iespaidu arī uz svētku dalībnieku sadzīvi. Skola telpās it visur žāvējoties  redzami izkārtas drēbes un dvieļi.

Bildēs arī redzams, kāda maltīte ir sarūpēta svētku dalībniekiem. Cūkas šņukurīša un delikatešu nav, bet ir daudz putras un maizes - tā teikt, lai ir spēks dejot un dziedāt un smalki ēdieni nebojā formas.

Svētku dalībnieki arī visi draudzīgi ir izguldīti klasēs un cerēt uz atsevišķiem apartamentiem var cerēt laikam tikai izredzētie. Kopumā sadzīves apstākļi visnotaļ spartiski, taču jādomā, ka tas saliedē kolektīvus.