Rīgā durvis vērusi jauna izklaides un ballīšu vieta "Rīgas Moto Halle"
Sabiedrība
2023. gada 18. jūlijs, 13:22

Rīgā durvis vērusi jauna izklaides un ballīšu vieta "Rīgas Moto Halle"

Reklāmas projekts

Pagājušajā ceturtdienā, 15. jūnijā, Baltā ielā 7, ar stilīgu atklāšanas ballīti durvis vērusi jauna izklaides vieta Rīgā -“Rīgas Moto Halle”. Šeit ir iespējams izmēģināt savus spēkus, raujot ratā īstus superbaikus un iespējami ilgi noturēties uz satracināta Rodeo buļļa muguras.

“Rīgas Moto Halles” atklāšanas pasākuma oficiālo daļu vadīja mūziķis Ansis Klintsons. To klātienē baudīja vairāki influenceri un sabiedrībā zināmi cilvēki. Viesu vidū bija sastopams dziedātājs Ivo Grīsniņš Grīslis, Teslas koplietošanas platformas Oxdrive līdzdibinātāja Egija Gailuma, zīmola Wild Spirit radītāja Dana Bela, stiliste un modes blogere Jūlija Zolberga un citi.

“Rīgas Moto Halles” atklāšanā publikai pirmo reizi tika atrādīti un demonstrēti divi “Ratā raušanas” Kawasaki ZX6 Ninja un Kawasaki ZX9 Ninja motociklu stendi, kas imitē īstu, bet drošu ratā raušanu uz ceļa. Ar ratā raušanas meistarklasi uzstājās liepājnieks youtube kanāla Rolisworkshop īpašnieks Rolands Lukjanovs un pats Rīgas Moto Halles īpašnieks Jānis Balodis, kurš arī ikdienā ir kaismīgs moto braucējs.

Par Rīgas Moto Halli

Nule kā atvērtā izklaides un ballīšu vieta “Rīgas Moto Halle” ir vienīgā šāda veida izklaides telpa Baltijā. Motocikli ir aprīkoti ar elektromotoriem un nerada izplūdes gāzes, tādējādi ir ekoloģiski un nenodara kaitējumu cilvēka veselībai. Motocikli ir droši lietojami iekštelpā.

Paceļot un noturot motociklu "ratā", tas sniedz patiešām iespaidīgas un adrenalīna pilnas emocijas.

“Rīgas Moto Halles” idejas autori un īpašnieki Jānis Balodis un Sanita Tiltiņa -Balode aicina nodarboties ar motocikla ratā raušanu “Rīgas Moto Hallē” drošā un citus neapdraudošā vietā, nevis to darīt, braucot pa šoseju. Drošība vienmēr ir pirmajā vietā!

“Rīgas Moto Hallē” ir pieejama arī profesionālā Rodeo buļļa atrakcija, kas imitē īstas Rodeo sacensības un sniedz ārkārtīgi lielu jautrību un azartiskas emocijas. Izklaide uz Rodeo patīk kā vīriešiem, tā sievietēm. Tā aizrauj visus!

Rodeo atrakcija ir ļoti populāra Amerikā, kur tas ir ne tikai sporta veids, kur sacensībās piedalās dažāda vecuma cilvēki, bet arī izklaidējošs un interesants pasākums.

“Rīgas Moto Halle” ir atvērta jebkuros laikapstākļos un pieejama ikvienam apmeklētājam pamēģināt un izbaudīt ko jaunu, jautru un aizraujošu.

Hallē iespējams svinēt gan dzimšanas dienas, gan vecpuišu un vecmeitu ballītes, tāpat arī korporatīvos un saliedēšanās pasākumus.

Izklaides vietas "Rīgas Moto Halle" atklāšana

Pagājušajā ceturtdienā, 15. jūnijā, Baltā ielā 7, ar stilīgu atklāšanas ballīti durvis vērusi jauna izklaides vieta Rīgā -“Rīgas Moto Halle”. ...

gallery icon

Šeit ir vasara visa gada garumā!

Rīgas Moto Halle atrodas Rīgā, Baltā ielā 7.

Halle atvērta katru dienu, izņemot pirmdienas.

Vairāk informācijas www.rigasmotohalle.lv

Uz tikšanos Rīgas Moto Hallē!

Sekojiet jaunumiem instagramā:

Sekojiet jaunumiem facebookā:

Sekojiet jaunumiem tiktokā: