foto: Facebook/Kitija Dzintare
"Ceram uz pavasara brīnumu" - māsa dalās ar emocionālu ierakstu par Kristeru, kurš pirms pieciem mēnešiem pazuda bez vēsts
Kristers Dzintars.
112
2023. gada 7. maijs, 17:11

"Ceram uz pavasara brīnumu" - māsa dalās ar emocionālu ierakstu par Kristeru, kurš pirms pieciem mēnešiem pazuda bez vēsts

Jauns.lv

"Cilvēki, kas mūs dzīvē iedvesmo, ir tie, kas atstāj neizdzēšamas pēdas mūsu dvēselēs," tā savu ierakstu pie attēla un video ar jau piecus mēnešus bezvēsts pazudušo brāli Kristeru Dzintaru savā "Facebook" profilā iesāk Kitija Dzintare.

"Kristers Dzintars, Tu esi bijis viens no tiem cilvēkiem manā dzīvē. Katra šī pagājušā mēneša beigas ir rūgti saldas, saldi rūgtas. Ik mirkli prātā ieskrien pa kādam atmiņu brīdim, kurus esam dalījuši kopā, un kurus, iespējams, vairs nekad neradīsim kopā.

No sirds vēlos kaut mūsu māsas un brāļa ceļojums šajā dzīvē varētu turpināties. Bet vienīgais, ko vairs šobrīd spējam darīt, ir pateikties, ka Tu mums esi bijis. 

Tik īsu brīdi, tomēr spējis dot un atstāt aiz sevis tik daudz. 
Katra asara brālim līdzās vienmēr beigās atsitās pret neviltota smaida bedrīti vaigā. Un tieši tā man šobrīd ļoti pietrūkst - viņa unikālās spējas nomierināt. 

Turpinām cerēt uz pavasara brīnumu," raksta Kristera Dzintera māsa. 

Jau ziņots, ka 22 gadus vecais Kristers Dzintars pazuda 7. decembra rītā, izejot no savas darbavietas Zaķusalā. 

Valsts policija iepriekš pastāstījusi, ka ir pārbaudītas apkārtnē esošās videonovērošanas kameras un konstatēts, ka Kristers ir šķērsojis Salu tiltu.