foto: Valsts policija
Jau otro diennakti meklē Rogovkā pazudušo septiņgadīgo Justīni
Justīne Reinikova bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Meitenei ir veselības problēmas, viņa nerunā..
112
2023. gada 7. maijs, 10:38

Jau otro diennakti meklē Rogovkā pazudušo septiņgadīgo Justīni

Jauns.lv/LETA

Jau divas dienas kopš meitenes pazušanas plaši dienestu un brīvprātīgo spēki ir vairākkārt pārbaudījuši ciema teritoriju un tās apkārtni. Arī šonakt turpinājušies aktīvi meklēšanas pasākumi. Pagaidām diemžēl bez būtiskiem panākumiem, bet darbs turpinās un pazudusī meitenīte tiek meklēta, vēsta Valsts policija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Valsts policija pārbauda visas versijas, taču kā pamatversija tiek izvirzīta, ka meitenīte pašrocīgi pametusi mājas pagalmu un devusies prom nezināmā virzienā. Ik pa laikam tiek saņemti iedzīvotāju zvani no dažādām Latvijas vietām, ka ir redzēta Justīnei līdzīga meitene, taču šobrīd tie ir bez pozitīva rezultāta.

Justīnes meklēšanā iesaistīts plašs cilvēkresursu skaits no Valsts policijas, Valsts robežsardzes, Zemessardzes, brīvprātīgo organizācijām, brīvprātīgajiem. Tāpat piesaistīts Valsts robežsardzes helikopters, tiek izmantoti Valsts policijas droni, tostarp ar termokameru, Valsts robežsardzes kinologi.

Jau kopš sešiem rītā darbu turpina liels brīvprātīgo skaits un ir jau nokomplektētas vairākas meklētāju grupas, tāpēc plašāka brīvprātīgo iesaiste šobrīd nav nepieciešama, norāda Valsts policija.

Rūpēs par brīvprātīgo drošību, Valsts policija aicina iedzīvotājus pašrocīgi neizvērst meklēšanas pasākumus! Ja būs nepieciešama plašāka brīvprātīgo iesaiste, policija par to nekavējoties informēs!

Justīne Reinikova bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Viņas augums 124 cm, gaiši mati līdz pleciem. Meitenei ir veselības problēmas, viņa nerunā.

Valsts policija aizvien aicina ikvienu, kura rīcībā ir informācija, kas sekmētu meitenes atrašanu, nekavējoties zvanīt pa tālruņa numuru 67006734 vai 110!