foto: Rojs Mazītis
Apvienība "Pilsēta cilvēkiem" aicina ziedot velosipēdus Ukrainas bēgļiem
Sabiedrība
2023. gada 18. aprīlis, 12:32

Apvienība "Pilsēta cilvēkiem" aicina ziedot velosipēdus Ukrainas bēgļiem

Jauns.lv

Pēc vairāku mēnešu pārtraukuma “Pilsēta cilvēkiem” atsāk projektu un aicina iedzīvotājus līdz 6. maijam ziedot savu veco velosipēdu bēgļiem no Ukrainas “Brīvbodē” un “Imantas tirgū”.

Aktīvisti pieņem gan lielus, gan mazus velosipēdus, elektroskrejriteņus un velosipēdu detaļas. Nodošanas iepsējas centra pusē ir ceturtdienās un piektdienās, kā arī 29. aprīlī un 6. maijā plkst. 12.00–19.00 “Brīvbodē”, Turgeņeva ielā 13. Pārdaugavā nodot velo var katru dienu plkst. 8.00–20.00 Imantas tirgū, Kurzemes prospektā 3. Vairāk informācijas, rakstot Gunitai WhatsApp uz numuru +371 24864343.

Ukrainai nosūta Latvijā ražotus militāros kvadriciklus un skrejriteņus

Par iedzīvotāju savāktajiem ziedojumiem Ukrainai nosūtīti Latvijā ražoti militārie kvadricikli un skrejriteņi.

gallery icon
20

Braucamrīki tiks salaboti un ziedoti ukraiņiem. Biedrība aicina interesentus sazināties pa iepriekš minēto WhatsApp tālruņa numuru vai rakstot uz info@pilsetacilvekiem.lv, ja ir interese brīvprātīgi palīdzēt labošanā.

2022. gadā vairāk nekā 600 bēgļu Latvijā, pateicoties ziedošanas projektam, tika pie jaunas mobilitātes iespējas – velosipēda.

Turpināt projektu palīdz nesen iegūtā balva “iF SOCIAL IMPACT PRIZE” 5000 eiro vērtībā. Velo ziedošana sniedz papildu atbastu bēgļu integrācijai un palīdz uzlabot bēgļiem dzīvi un labklājību Latvijā.

Ziedo riteņus bēgļiem no Ukrainas

Biedrība “Pilsēta cilvēkiem” uzsākusi labdarības akciju “Ziedo savu veco velosipēdu Ukrainas kara bēgļiem”. Uz kādu no piecām velosipēdu savāktuves vietām ...

gallery icon
15

“Tas ir ļoti emocionāli redzēt, cik priecīgi un pateicīgi bēgļi pagājušogad bija, saņemot ziedotos velosipēdus. Tas radīja gandarījumu, apzinoties, ka mūsu visu darbs un labdarība var palīdzēt cilvēkiem, kam vajadzīga atbalsta roka! Paldies ziedotājiem un atbalstītājiem!” par pieredzi stāsta valdes priekšsēdētajs Kārlis Krēķis.

Apvienība “Pilsēta cilvēkiem” darbojas jau kopš 2016. gada ar mērķi veicināt labas pilsētvides veidošanu Rīgā un citās Latvijas pilsētās. Apvienība “Pilsēta cilvēkiem” iestājas par drošu, ātru un ērtu pārvietošanos, neatkarīgi no tā, kādu transporta līdzekli cilvēks izmanto.