foto: Zane Bitere/LETA
Vietām šodien gaiss iesils līdz pat +14 grādiem
Zilās vizbulītes.
Sabiedrība
2023. gada 6. aprīlis, 07:53

Vietām šodien gaiss iesils līdz pat +14 grādiem

Jauns.lv/LETA

Ceturtdien Kurzemē gaiss iesils līdz +3..+8 grādiem, bet valsts centrālajā un austrumu daļā, uzspīdot saulei, gaisa temperatūra daudzviet paaugstināsies līdz +10..+14 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Kurzemē nedaudz snigs un līs, iespējama arī migla. Pārējā valstī, sākot no austrumiem, debesis daudzviet skaidrosies, priekšpusdienā vietām saglabāsies migla.

Rietumlatvijā pūtīs lēns ziemeļu vējš, valsts austrumu pusē - lēns līdz mērens austrumu vējš.

Rīgā iespējams smidzinošs lietus un dūmaka, pēcpusdienā vai vakarā laiks skaidrosies. Maksimālā gaisa temperatūra varētu būt no +7 grādiem Rīgas ziemeļos - pie jūras - līdz +13 grādiem galvaspilsētas austrumu piepilsētā.

Virzienā no austrumiem uz rietumiem pār Latviju lēnām virzās siltā atmosfēras fronte. Gaisa spiediens 1022-1026 hektopaskāli jūras līmenī.

Pavasaris Rīgas ielās

Pirmdien, 20. martā, noslēdzās astronomiskā ziema, un vēlā vakarā iestājās astronomiskais pavasaris. Meteoroloģiskā ziema Latvijā sākās pērnā gada 17.novembrī, diennakts ...

gallery icon

Jūrmala ar košiem zaķiem un olām sagatavota Lieldienām

Tuvojoties Lieldienām, Jūrmalas pilsētvidi rotā svētku dekori – parkos, skvēros un koku zaros izvietotas apgleznotas krāsainas lielformāta olas un zaķi. ...

gallery icon