Policija aptur BMW vadītāju, kurš pa Tallinas šoseju traucās ar 212 km/h
112
2023. gada 3. aprīlis, 16:19

Policija aptur BMW vadītāju, kurš pa Tallinas šoseju traucās ar 212 km/h

Jauns.lv

Šā gada 1. aprīlī Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Rietumvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas darbinieki, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, uz Tallinas šosejas fiksēja kādu “BMW” markas automašīnu, kuras vadītājs brauca ar ātrumu 212 km/h, tādejādi krietni pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par šādu steidzīgu braukšanu “BMW” vadītājam piemērots transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegumu uz sešiem mēnešiem.

Likumsargi nekavējoties reaģēja uz šo pārkāpumu un steidzīgajam autovadītājam lika apturēt transportlīdzekli. Apturot automašīnu, policijas darbinieki konstatēja, ka pie transportlīdzekļa stūres sēdies kāds 1984. gadā dzimis vīrietis.

Valsts policija uzsāka administratīvā pārkāpuma procesu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par 60 kilometriem stundā. Par šādu pārkāpumu piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 380 līdz 480 eiro, kā arī transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegumu uz sešiem mēnešiem.

Valsts policija aicina autovadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu neievērošana, apdraud ne tikai paša vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību.