foto: LETA
Laika prognoze otrdienai
Cilvēki sniegputeņa laikā.
Sabiedrība
2022. gada 26. decembris, 16:57

Laika prognoze otrdienai

Jauns.lv/LETA

Pirmdienas vakarā un naktī uz otrdienu Latviju no dienvidrietumiem šķērsos sniegputenis, kas pāries lietū, prognozē sinoptiķi.

Ceļi būs slideni. Dienvidaustrumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 13-18 metrus sekundē, nakts gaitā vējš pierims, bet Kurzemes rietumkrastā gaidāmas rietumu vēja brāzmas līdz 19 metriem sekundē.

Atkalu galvaspilsētas ielās ātri vien nomaina atkusnis. 2022. gada 21. decembris

Ceturtdien Latvijā turpināsies atkusnis, bet nokrišņu būs mazāk nekā trešdien, prognozē sinoptiķi. Neliels lietus brīžiem gaidāms valsts lielākajā daļā. Gaidāma ...

gallery icon

Dienā daudzviet valstī būs nokrišņi, no rietumiem mākoņu kļūs mazāk. Pūtīs lēns līdz mēreni stiprs rietumu, dienvidrietumu vējš, piekrastē ar brāzmām līdz 18 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra, sākot ar nakti, pakāpeniski paaugstināsies, dienā sasniedzot 0..+4 grādus, Kurzemes rietumos jau naktī gaiss iesils līdz +4..+6 grādiem.

Pirmais lielais putenis šoziem! Ikdienas ainiņas 2022. gada ziemas apburtajā Rīgā

2022. gada 12. decembris daudzviet Latvijā atnesis biezu sniega kārtu.

gallery icon

Rīgā otrdienas naktī gaidāms sniegputenis, to nomainīs neliels lietus, dienā starp mākoņiem izsprauksies saules stari. Brāzmains dienvidaustrumu vējš pāries lēnākā dienvidu un rietumu vējā. Gaisa temperatūra būs -4 grādi nakts sākumā un +2..+3 grādi no rīta un dienā.

Ziemassvētku tirdziņš Doma laukumā pirms svētkiem pieprasīts

Doma laukumā izveidotajā Ziemassvētku tirdziņā pirmssvētku dienā, 23. decembrī, kārumu, karstvīna un unikālu amatnieku darinājumu tīkotāju netrūkst.

gallery icon