foto: LETA
Ar kādas latvietes ierakstu par veikalā redzēto dalījušies 3000 cilvēku. Kas viņus tā aizkustinājis?
Ilustratīvs foto
Sabiedrība
2022. gada 20. septembris, 18:48

Ar kādas latvietes ierakstu par veikalā redzēto dalījušies 3000 cilvēku. Kas viņus tā aizkustinājis?

Jauns.lv

Sociālās vietnes "Facebook" lietotāja Aija dalījusies ar aizkustinošu stāstu par redzēto kādā veikalā. Notikušais licis sievietei aizdomāties par sevi un apkārtējiem.

Aija raksta: "Vakar, stāvot rindā pie kases, man priekšā stāvēja večuks. Izskatījās, ka no laukiem. Kad pienāca viņa rinda un bija jāapmaksā paņemtais, viņš drebošām rokām no maka izņēma bankas karti un samulsis veica ar to dažas kustības ap aparātu, kurš skanē kartes, un vēl vairāk samulsis pajautāja pārdevējai, kur tā jāievieto..."

Kā norāda sieviete, kamēr večuks sapratis, kur karte jāliek, un kur kas jāspiež, sievietei aiz muguras stāvošie pircēji manāmi sākuši nervozēt.

"Bet, kad beidzot vecītim viss izdevās, viņš pasmaidīja, atvainojās pārdevējai un klusām pateica: "Piedodiet, kundze, mana sieviņa nomira, un es vēl mācos viens pats tikt galā..."" raksta Aija, piebilstot, ka, viņasprāt, šos vārdus dzirdējusi tikai viņa un pārdevēja, jo "aiz manis stāvošie izdvesa "Beidzot!""

Ar Aijas ierakstu sociālajos tīklos dalījušies teju trīs tūkstoši cilvēku, un sieviete neslēpj savu izbrīnu par to.

"Kādas jūtas cilvēkiem lika dalīties ar šo stāstu? Kāpēc bija cilvēki, kuri to izlasot, sazinājās ar mani, lai pārliecinātos, vai tas gadījumā nav viņu tuvinieks? Kāpēc cilvēkus aizskar šādi sentimentālie stāsti, bet neskar aicinājumi celties un mainīt savu dzīvi, cīnīties par savas ģimenes nākotni, spēju izdzīvot šajos apstākļos, par saviem vecīšiem?" aizdomājusies Aija.

Tēmas