Atklāj Dakteru Klaunu labdarības kampaņu

gallery icon
102
Sabiedrība
2022. gada 1. jūlijs, 14:21

FOTO: atklāj Dakteru Klaunu labdarības kampaņu

Jauns.lv

Piektdien, 1. jūlijā, plkst.11 iepirkšanās centrā "Akropole Alfa", svinot Dakteru Klaunu programmas 10 gadu jubileju, tika atklāta labdarības kampaņa "Ar vienu klaunu nepietiek - palīdzi Dakterim Klaunam būt tur, kur viņu gaida!".

Kampaņā plānots piesaistīt ziedojumus, kas dos iespēju Dakteriem Klauniem turpināt savu ikdienas darbu un palīdzēt tūkstošiem mazo pacientu Latvijas slimnīcās pārvarēt stresu, bailes, neziņu un veseļoties ātrāk un ar prieku.

Pasākuma laikā varēja ieraudzīt Dakteru Klaunu atklāšanas gājienu, dzirdēt stāstus par labdarības kampaņas ideju un mērķiem, apskatīt interaktīvo foto un video izstādi, kurā tās varoņi - bērni un paši Dakteri Klauni dalījās ar domām par dzīvē svarīgām lietām, vērtībām un Dakteru Klaunu darba būtību.

Izstāde "Ar vienu klaunu nepietiek" iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole Alfa" būs skatāma līdz 6. augustam.

Biedrība "Dr. Klauns" ir sabiedriska labdarības organizācija, kas darbojas kopš 2012.gada, un tās pārstāvji - 35 profesionāli medicīnas klauni - katru dienu dodas uz Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcu (BKUS) un citām slimnīcām visā Latvijā, lai palīdzētu bērniem pārvarēt sāpes, bailes, negatīvās emocijas, kas bieži kļūst par ārstēšanas procesa un slimnīcā pavadītā laika psiholoģisku sastāvdaļu.

Tēmas