112
2022. gada 16. februāris, 21:39

Pēc divu fūru sadursmes satiksme uz Tallinas šosejas bijusi apgrūtināta pat ilgāk nekā diennakti

Degpunktā, TV3

Vēl trešdien uz Tallinas šosejas notikuši ceļa sakārtošanas darbi pēc otrdien notikušās avārijas. Kā zināms, netālu no Tūjas Limbažu novadā sadūrās divas kravas automašīnas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otrdien sešas stundas no plkst. 16 līdz 22 vakarā ceļš Rīga-Ainaži Liepupes pagastā bija pilnībā bloķēts. Jauns.lv jau otrdien vēstīja, ka dažus kilometrus aiz Tūjas krustojuma notika nopietna divu piekrautu smago automašīnu sadursme.

Sākotnējā informācija liecina, ka smagās automašīnas "SCANIA" vadītājs iebraucis citā stāvošā kravas automašīnā "SCANIA", raidījumam "Degpunktā" pastāstījis Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja priekšnieks Dmitrijs Kohanovs.

Sīkāka informācija par sadursmes iemesliem šobrīd nav zināma.

Abiem šoferiem bijusi nepieciešama mediķu palīdzība. Viens no cietušajiem bija guvis vairāku ķermeņu daļu ievainojumus un apmierinošā stāvoklī nogādāts medicīnas iestādē.

Otrs cietušais no hospitalizācijas atteicies.

Vēl šodien līdz pat vakaram Tallinas šosejas posms tika atbrīvots vien daļēji. Trešdien pēc plkst. 20 "Latvijas Valsts ceļi" sociālajā vietnē "Twitter" informēja, ka satiksme atjaunota pilnībā.