112
2022. gada 24. janvāris, 23:10

"Audi" vadītājam līkumā iebraucot pretējā braukšanas joslā, netālu no Cēsīm bojā gājusi "Volkswagen" vadītaja

Jauns.lv

Iebraucot pretējā braukšanas joslā, sestdien, 22. janvārī, netālu no Cēsīm notikusi avārija ar letālām sekām - bojā gājusi 28 gadus veca sieviete.

Kā vēsta TV3 raidījums "Degpunktā", ceļa posms no Cēsīm līdz Valmierai ir līkumiem bagāts. Vietējie, kas konkrēto maršrutu mēro ikdienā, zina, ka daļa šoferu savā starpā sacenšas, kurš starp pilsētām esošos 30 kilometrus spēj nobraukt ātrāk. Vai pie vainas arī šajā reizē bija ātrums, pagaidām nav skaidrs, bet, saduroties trim automašīnām, dzīvību zaudējusi jauna sieviete.

"Braucot no Cēsu puses, transportlīdzeklis "Audi" iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar no Valmieras puses braucošo "Volkswagen". Sadursmē iekļuva arī aiz "Volkswagen" braucošais "Renault"," stāsta Valsts policijas Cēsu iecirkņa priekšnieks Aldis Pāže.

Viņš skaidro, ka ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja "Volkswagen" vadītāja, 1994. gadā dzimusi sieviete.

foto: Ekrānuzņēmums

"Audi" vadītājs, kurš izraisīja sadursmi, un mašīnā esošā pasažiere ar dažādiem miesas bojājumiem nogādāti slimnīcā.

Šobrīd uzsākts kriminālprocess. Noskaidrots, ka "Audi" vadītājs pie stūres nebija sēdies alkohola reibumā. Jāteic, ka iebraukšana pretējā joslā notikusi ceļa līkumā.

"Renault" mašīnā esošie, par laimi, nav cietuši. Viņu liecības par redzēto palīdzēs policijai ātrāk izprast sadursmes iemeslus.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.