Rīdzinieki uz nebēdu nododas ziemas priekiem

Sestdien, 4. decembrī, kad Rīgas ielas bija sniega pārpilnas, iedzīvotāji devās uz pilsētas parkiem, lai izbaudītu ziemīgos laikapstākļus.

gallery icon
24
Sabiedrība
2021. gada 4. decembris, 20:29

FOTO: cilvēki Rīgas parkos uz nebēdu izbauda sniegoto dienu

Jauns.lv

Rīgas parkos šodien bija vērojama liela jautrība, cilvēkiem izbaudot ziemīgos laikapstākļus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka sestdien Latvijā prognozes solīja nelielu līdz mērenu snigšanu, valsts dienvidu daļā spēkā dzeltenais brīdinājums - sniega sega vietām kļūs par pieciem centimetriem biezāka. Sestdienas rītā apledojums apgrūtināja braukšanu visā valsts teritorijā.

Laikapstākļu dēļ pēdējās dienās satiksme bijusi īpaši apgrūtinoša, izraisot ievērojamu skaitu ceļu satiksmes negadījumu un radot lielus sastrēgumus uz ielām. Traucēta tikusi arī gaisa satiksme - lidosta "Rīga" piektdien sniegputeņa dēļ slēdza skrejceļu, pakāpeniski atsākot darbu sestdien plkst. 6.

Piektdien "airBaltic" reisa BT102 no Stokholmas lidmašīna "Airbus A220-300" piektdien spēcīgas snigšanas dēļ no skrejceļa noslīdēja pēc nosēšanās. Incidentā neviens pasažieris neguva savainojumus, un visi 44 pasažieri tika droši nogādāti lidostas terminālī.

Sniegs galvaspilsētā izraisījis satiksmes haosu

Decembris Latvijā iesācies ar milzu sastrēgumiem galvaspilsētā, kā arī satiksmes haosu uz reģionālajiem ceļiem. Sniega dēļ ir apgrūtināta braukšana un ...

gallery icon
36

Sniegputenis "aizsprosto" Rīgas ielas

Ņemot vērā to, ka šādi un tik savlaicīgi ziema Latvijā nav iesākusies jau gadiem, Jauns.lv ņēma fotokameru un devās Rīgas ...

gallery icon
74