112
2021. gada 29. septembris, 23:22

Pēc kritiena no augstuma Zasulaukā pie daudzstāva nama dzīvību zaudē jaunietis

Jauns.lv

Zasulaukā, Vecajā Jūrmalas gatvē, pie daudzstāvu nama atrasts jaunieša līķis, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Kā raidījumam stāsta vietējā iedzīvotāja, viņa dzirdējusi, kā jaunieša ķermenis atsities pret viņas palodzi. "Plkst. 12.45 es skatījos televizoru, pēkšņi tāds troksnis. Es izskrēju uz balkona, lai uzzinātu, kas ir noticis, kas man tur apgāzies," atminas piektā stāva iedzīvotāja, kura, palūkojoties pa logu, ieraudzījusi šausminošu skatu. "Pirmo reizi dzīvē ko tādu redzēju, to pat domādams neizdomāsi. Es joprojām, katru reizi ieejot tajā istabā, dzirdu to troksni. Es joprojām nevaru saņemties, lai tajā istabā ieietu bez bailēm."

Kāds no garāmgājējiem pēc kritiena piesteidzies pie vīrieša, centies sniegt viņam pirmo palīdzību, paralēli zvanot mediķiem.

"Mēs izgājām ārā ap vieniem. Viņš jau tur gulēja, ātrie bija izsaukti. Diezgan ilgi stāvējā ātrās palīdzības brigāde, pēc tam piebrauca viena policijas mašīna, pēc laika vēl viena. Viņš ilgi tur gulēja. Ja pēc pulksten 12.00 tas notika, tad tikai ap pulksten 15.00 vai 16.00 viņu paņēma. Cik es viņu redzēju vizuāli, tas bija jaunietis. Viņam esot līdzi bijuši dokumenti," stāsta vēl kāda cita vietējā iedzīvotāja.

Valsts policijā apstiprina, ka bojāgājušais bija gados jauns vīrietis, bet pilngadīgs. Uzsāktā kriminālprocesa ietvaros veiktas dažādas ekspertīzes, un pašreizējā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu.

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā (brīdinām, ka tajā redzami arī nepatīkami skati).

Jauns.lv izsaka līdzjūtību jaunieša piederīgajiem.