foto: LETA
Gādīgs autobusa šoferis palīdz nogādāt mājās zēnu, kurš aizmidzis un aizbraucis 30 kilometru par tālu
Ilustratīvs foto
112
2021. gada 20. septembris, 15:54

Gādīgs autobusa šoferis palīdz nogādāt mājās zēnu, kurš aizmidzis un aizbraucis 30 kilometru par tālu

Jauns.lv

Valsts policija (VP) izteikusi pateicību autobusa šoferim, kurš nebija vienaldzīgs un palīdzēja mājās nogādāt 2008. gadā dzimušu zēnu. Kā informē policija, zēns svētdien, 19.septembrī, pabrauca garām pieturai, kurā viņam bija jāizkāpj, lai nokļūtu mājās.

Aizvadītās nedēļas nogalē, 19.septembrī, Tukuma novada Engures pagastā uz ceļa Sloka - Talsi pieturā pie Rideļu dzirnavām pēc pulksten 21.00 autobusa "Mercedes - Benz" vadītājs konstatēja, ka 2008.gadā dzimušam zēnam bija jāizkāpj Lapmežciemā, lai nokļūtu savās mājās, taču viņš aizmidzis un aizbraucis par tālu.

Autobusa vadītājs neatstāja zēnu nelaimē, bet nekavējoties sazinājās ar VP darbiniekiem, kuri ieradās norādītajā pieturā un nogādāja zēnu viņa mājvietā. Jāpiebilst, ka zēns savu mobilo tālruni bija atstājis mājās un nevarēja sazināties ar vecākiem.

Likumsargi izteikuši pateicību autobusa pasažieriem, kuri mierināja un emocionāli atbalstīja zēnu, kā arī autobusa vadītājam par vērību, rūpēm un aktīvu rīcību, lai zēns veiksmīgi varētu nokļūt savās mājās.