foto: LETA
Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēka dēļ vakar no ēkas Rīgā evakuēti 40 cilvēki
112
2021. gada 10. augusts, 09:15

Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēka dēļ vakar no ēkas Rīgā evakuēti 40 cilvēki

Jauns.lv / LETA

Vakar Rīgā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) dzēsa ugunsgrēku Jūrkalnes ielā, Rīgā, kur vairāk nekā 60 kvadrātmetru platībā deguši papīra atkritumi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā informēja dienestā, vakar plkst.14.59 VUGD saņēma izsaukumu uz Jūrkalnes ielu Rīgā, kur vienstāva ražošanas ēkā separācijas iekārtā, transportēšanas caurulē un konteinerā dega papīra atkritumi 66 kvadrātmetru platībā. No ēkas tika evakuēti 40 cilvēki. Plkst.17.32 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega kūts grīda, atkritumi, veļas mašīna, divos gadījumos - piededzis ēdiens, ceļu remonta transportlīdzeklis, vieglā automašīna, pirts starpstāvu pārsegums, ledusskapis, elektrolīnijas balsta stabs, dzīvojamās mājas loga rāmis un ārdurvis, kūdra, dzīvojamā māja un šķūnis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 75 izsaukumus - 25 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem viens bija meža ugunsgrēks, 34 uz glābšanas darbiem, bet 16 izsaukumi bija maldinājumi.

Tēmas