foto: Pixabay.com
Slimnīcā miris sestdien Aizkraukles novadā negadījumā cietis mopēdists
112
2021. gada 19. jūlijs, 15:11

Slimnīcā miris sestdien Aizkraukles novadā negadījumā cietis mopēdists

Jauns.lv / LETA

Svētdien slimnīcā miris sestdien Aizkraukles novadā negadījumā cietis mopēdists, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sestdien Aizkraukles novada Seces pagastā vīrietis vadīja mopēdu "Znen" un, veicot pagriezienu pa kreisi, notika sadursme ar automašīnu "Audi A4". Mopēda vadītājs guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē, kur 1963.gadā dzimušais mopēdists nākamajā dienā mira.

Savukārt svētdien Jelgavas novada Līvbērzē, Jelgavas ielā, vīrietis vadīja automašīnu "Volkswagen Passat" un uzbrauca gājējam, kurš atradās uz ceļa braucamās daļas. Negadījumā gājējs guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē, kur viņam konstatēja alkohola reibumu.

Sestdien Jelgavā, Pulkveža Oskara Kalpaka ielā, 2003.gadā dzimis jaunietis vadīja elektroskrejriteni "Bolt", būdams alkohola reibumā. Viņa izelpā tika konstatētas 0,6 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process un jaunietim piemērots naudas sods 40 eiro.

Policija atgādina, ka mazāk aizsargātajiem ceļu satiksmes dalībniekiem - gājējiem un velosipēdu, mopēdu un elektroskrejriteņu vadītājiem - ir jāpārliecinās par satiksmes drošību un to, ka autovadītāji viņus redz. Tāpat likumsargi aicina ikvienu, vadot transportlīdzekļus, būt uzmanīgiem, atbildīgiem un darīt visu iespējamo, lai netiktu apdraudēti citi ceļu satiksmes dalībnieki, it sevišķi mazāk aizsargātie.