foto: Publicitātes foto
“Akropole” telpās būs pieejami divi vakcinācijas punkti
Sabiedrība
2021. gada 17. jūnijs, 09:50

“Akropole” telpās būs pieejami divi vakcinācijas punkti

Jauns.lv

Sākot ar pirmdienu, 21. jūniju, iepirkšanās un izklaides centrs “Akropole” sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu un “Veselības centru 4" paplašinās vakcinācijas pret Covid-19 iespējas, izvietojot savās telpas vēl vienu vakcinācijas punktu.

Tajā iedzīvotāju uzņemšana tiks nodrošināta gan pēc iepriekšējā pieraksta vietnē manavakcina.lv, gan brīvās rindas režīmā.

“Lai gan “Akropolē” šobrīd nav atbilstošas neizīrētas nomnieku telpas un visi veikali veiksmīgi atsākuši savu darbību, esam vienojušies ar sadarbības partneriem –– Nacionālo veselības dienestu un “Veselības centru 4" ––, ka izmantosim vienu no mūsu priekšrocībām un izvietosim vakcinācijas punktu vienā no plašajiem centra gaiteņiem, sniedzot apmeklētājiem iespēju vērsties vakcinācijas punktā arī bez iepriekšēja pieraksta –– brīvās rindas kārtībā. Sagaidām, ka noteikta daļa mūsu apmeklētāju augsti novērtēs iespēju ietaupīt laiku un vakcinēties paralēli pirkumu veikšanai,” uzsver Zane Kaktiņa, iepirkšanās un izklaides centra “Akropole” vadītāja.

Jaunais vakcinācijas punkts atradīsies “Akropole” 1. stāva gaitenī starp E un F ieejām. Tāpat kā līdz šim, iespēju vakcinēties pret Covid-19 nodrošinās arī “Akropolē” esošais vakcinācijas kabinets “Veselības centrs 4" filiālē, kas apkalpos apmeklētājus tikai pēc iepriekšējā pieraksta.

SIA “Veselības centrs 4” grupas uzņēmumu Vakcinācijas projekta vadītāja Džeina Mežale norāda: “Šobrīd meklējam veidus, kā vakcinācijas procesu pret Covid-19 padarīt pēc iespējas pieejamāku plašākai sabiedrības daļai. Veidojot vakcinācijas punktus tirdzniecības centros, ceram sasniegt to sabiedrības daļu, kas vēlas vakcinēties, to izdarīt operatīvi un ātri, apvienojot vakcīnas saņemšanu ar iepirkšanos.”