Sabiedrība
2021. gada 13. maijs, 14:32

FOTO: traģiskajā avārijā “Ferrari” vadījis zināms auto entuziasts, kurš mīlējis ātrumu

Jauns.lv

Salaspils novadā, nesavaldot automašīnu "Ferrari 458", ceļu satiksmes negadījumā bojā gājis pašmāju auto entuziasts, kurš sociālo tīklu vidē bijis zināms kā “xsoalxs”.

Par to savos sociālajos tīklos paziņojusi automašīnu restaurācijas un pārbūves firma “Lucky Thirteen”.

“Instagram” īsstāstā minēts: “Tas ir liels zaudējums! Auto avārijā bojā gāja mūsu draugs un viņa sieva.” Vīrieša vārds bijis Artjoms Lienis, ziņo Delfi.lv.

Aculiecinieka foto no "Ferrari" avārijas Salaspils novadā

Salaspils novadā, nesavaldot automašīnu "Ferrari 458", ceļu satiksmes negadījumā bojā gājis pašmāju auto entuziasts, kurš sociālo tīklu vidē bijis zināms ...

gallery icon

Iepriekš Artjoms sociālajos tīklos bija kļuvis populārs ar videoklipiem, kuros redzams, ātri vadām jaudīgas, dārgas, pārbūvētas automašīnas.

Internetā šobrīd izplatās gan aculiecinieku fotogrāfijas no traģiskās avārijas vietas, gan arī novērošanas kameru videomateriāli, kuros, iespējams, redzams ātri braucošais “Ferrari”.

Portālā "Youtube" ir atrodami video, kuros pie auto stūres redzams Artjoms:

Jauns.lv jau ziņoja, ka ceļu satiksmes negadījums noticis ceturtdien ap pulksten 01.00 naktī, kad Salaspils pagastā uz autoceļa Ulbroka – Ogre notika ceļu satiksmes negadījums, kurā vadītājs, vadot automašīnu "Ferrari 458", nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca šķērslim – kokam.

Notikuma vietā bojā gāja divas personas. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Policijā norādīja, ka atrastie ir 1991. gadā dzimusi sieviete un 1993. gadā dzimis vīrietis. Mirušie ir Latvijas iedzīvotāji, vēstī LETA.

Policija sākusi kriminālprocesu un skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 16 cilvēki. No tiem trīs bija gājēji un seši velosipēdisti.

Rīgas reģionā cietuši desmit cilvēki, no tiem divi gājēji un pieci velosipēdisti, bet divi cilvēki gājuši bojā, Zemgalē cietuši četri cilvēki, no tiem viens velosipēdists, Vidzemē – divi, bet Latgalē viens gājējs.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēts 121 ceļu satiksmes negadījums, no tiem 18 bijuši ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 77 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē – seši, Vidzemē – 10, Kurzemē – 12, bet Latgalē 16 ceļu satiksmes negadījumi, liecina VP apkopotie dati.