foto: LETA
Nākamnedēļ valdība varētu diskutēt par ierobežojumu pārskatīšanu
Sabiedrība
2021. gada 16. marts, 11:00

Nākamnedēļ valdība varētu diskutēt par ierobežojumu pārskatīšanu

Jauns.lv / LETA

Nākamnedēļ Ministru kabinets varētu diskutēt par valstī ieviesto ierobežojumu pārskatīšanu, otrdien valdības un Krīzes vadības padomes kopsēdē atzina Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Sēdes laikā ministri uzklausīja aktuālo informāciju par epidemioloģisko situāciju valstī. Aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP) atzina, ka epidemioloģiskā situācija var pasliktināties, kā to apliecina situācija virknē citu Eiropas Savienības valstu. 

Rīgas kafejnīcas un krodziņi Covid-19 ierobežojumu dīkstāves klusumā

Nevarētu teikt, ka Rīgas bāru un krogu kartē pietrūkst daudzveidības, taču Covid-19 pandēmijas laikā tos visus vieno pulcēšanās ierobežojumu dēļ ...

gallery icon

Tajā pašā laikā Pabriks aicināja izmantot patlaban doto atelpas brīdi, lai "sakārtotu lietas" un sabiedrība sagatavotos pavasarim.

Pabriks uzsvēra, ka viņš nerunā par atvieglojumu ieviešanu, bet gan aicināja sakārtot jautājumu ar aizliegto preču sarakstiem veikalos.

Centrāltirgus jaunā tirdzniecības modeļa ieviešanas dienā

gallery icon

Premjers informēja kolēģi, ka pie šiem jautājumiem patlaban tiek strādāts un nākamnedēļ Ministru kabinetam tiks piedāvāts lemt par "pilnu spektru".

Covid-19 izplatības ierobežošanai valstī no 9.novembra līdz 6.aprīlim izsludināta ārkārtējā situācija un noteikta virkne ierobežojumu, tostarp noteikti ierobežojumi tirdzniecības nozarē.