Sabiedrība
2021. gada 11. februāris, 17:29

Pie "Riga Plaza" sašauts vīrietis. Uzbrucēji aizbēguši

Jauns.lv

Valsts policija (VP) ir apstiprinājusi, ka incidents bijis. Par situāciju notikuma vietā Jauns.lv stāstīja arī aculieciniece.

Ap pulksten 14.50 Valsts policija (VP) saņēma informāciju par to, ka Rīgā, Mūkusalas ielā, automazgātavā ir sašauts vīrietis.

Notikuma vietā ieradās mediķi, kas cietušajam uz vietas sniedza medicīnisko palīdzību. Cietušais vīrietis no hospitalizācijas gan esot atteicies.

“Kad gāju iekšā tirdzniecības centrā [Riga Plaza] blakus bija redzama neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde. Nākot ārā, aptuveni pēc 15 minūtēm, jau redzēju, ka uz vietas ir policija, viss bija nožogots, izbraukšana no “plazas” pa otru pusi uz apli vairs nebija iespējama. Uz vietas cilvēki runāja, ka esot braucis auto, bijusi apšaude, bet puisim tikai savainota auss – palicis dzīvs. Šāvēji esot paspējuši aizmukt,” Jauns.lv stāstīja aculieciniece.

Šāvēji, iespējams, bijuši divi

VP Jauns.lv informēja, ka saistībā ar notikušo Valsts policijā ir uzsākts kriminālprocess, tiek skaidrota uzbrucēju identitāte, nozieguma motīvs un citi apstākļi.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka uzbrucēji bijuši divi un šauts ar diviem, iespējams, pneimatiskajiem ieročiem.

Valsts policija pārbauda vairākas nozieguma versijas, tostarp, ka uzbrukums, iespējams, izdarīts personīgu motīvu dēļ.

Uzzini to, ko ir vērts zināt! Pievienojies!
Pievienojies Jauns.lv Instagram
Pievienojies Jauns.lv Telegram