112
2020. gada 23. novembris, 22:04

Uzbrauca virsū atpakaļgaitā: meklē aculieciniekus traģiskam negadījumam

Degpunktā, TV3

Vecdaugavas iela Rīgā, Vecmīlgrāvī ir vien pāris simtus metru gara ar grantētu segumu un tā ieved strupceļā. Ielas sākumā ir ceļa zīme "Dzīvojamā zona", kas atļauj braukt ar ātrumu 20 kilometri stundā. Neskatoties uz visiem ierobežojumiem, kāds mikroautobusa šoferis pagājušajā piektdienā te esot vizinājies visai straujos tempos, saka aculiecinieki.

Rezultātā notriekta pensionāre, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". Sieviete mirusi mediķu rokās. "Brauca te viens buss. Diezgan ātri pa šo ceļu. Tur ir zīme, bērni var būt. Viņš diezgan ātri nesās. Es vēl padomāju, ka te staigā mazi bērni un viņš tik ātri nesās," stāsta vietējā iedzīvotāja.

"It kā bija gaišs, nebija tumsa. Arī iela tāda, ka nebūtu kas traucē – kā var nepamanīt. Tantiņa veca. Es jau nezinu, varbūt viņai slikti palika, varbūt viņš brauca atmuguriski ārā un viņa nokrita aizmugurē." 

Policija apstiprina vietējo iedzīvotāju teikto – busiņš pensionāri notriecis atpakaļgaitā. Par iepriekš manītajiem straujamiem manevriem likumsargiem ziņu nav, bet tās labprā piefiksētu.

Plašāk skatieties augstāk pievienotajā sižetā.