foto: LETA
Pēc aizrādījuma ievērot distancēšanos, fiziskā konfliktā cietis vīrietis
Ilustratīvs attēls.
112
2020. gada 19. oktobris, 19:13

Pēc aizrādījuma ievērot distancēšanos, fiziskā konfliktā cietis vīrietis

Jauns.lv

Soctīklā "Twitter" parādījās informācija, ka vakar Jelgavā nežēlīgi piekauts cilvēks par aizrādījumu ievērot distanci. Valsts policijā portālam Jauns.lv apstiprināja, ka 18. oktobrī Jelgavā fiksēts konflikts starp vairākiem vīriešiem, no kuriem viens guva miesas bojājumus un nogādāts ārstniecības iestādē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā liecina sākotnējā informācija 18. oktobrī Jelgavā Katoļu ielā starp diviem vīriešiem izcēlās konflikts, portālu Jauns.lv informēja Valsts policijā. Konflikta laikā viens no vīriešiem guva miesas bojājumus un tika nogādāts ārstniecības iestādē.

Policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 231.panta otrās daļas "Par huligānismu, ja to izdarījusi personu grupa vai ja tas saistīts ar miesas bojājumu
nodarīšanu cietušajam vai ar mantas bojāšanu vai iznīcināšanu,
vai ar pretošanos varas pārstāvim vai personai, kura vēršas pret
sabiedriskās kārtības pārkāpšanu, vai ja tas izdarīts, lietojot
ieročus, kā arī citus miesas bojājumu nodarīšanai izmantojamus
priekšmetus".

Attiecībā uz šī panta pārkāpumiem paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Šobrīd notiek pirmstiesas izmeklēšana un notikušā apstākļi un iemesli tiek skaidroti, tādēļ sīkāka informācija izmeklēšanas
interesēs netiks sniegta. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde aicina atsaukties aculieciniekus, ja kādam ir svarīga informācija saistībā ar notikušo, zvanot pa tālruni 63004202.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas