foto: Valmiera.lv
Valmieras Sajūtu parkā atver tīklu kubu
Sajūtu parks.
Novadu ziņas
2020. gada 25. maijs, 23:33

Valmieras Sajūtu parkā atver tīklu kubu

Jauns.lv / LETA

Valmierā Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parkā piektdien, 29.maijā, no plkst.12 būs atvērts tīklu kubs, informēja parka pārstāve Lelde Bukovska.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tīklu kubs ir 7x7x7 metrus plaša, tīklu ieskauta atpūtas vieta trīs stāvos. Tīklu kuba stāvus savieno labirinti ar dažādiem kāpšanas elementiem. Trešajā stāvā atrodas papildu tīkls, kas kalpo gan kā ērta guļamzona, gan kā batuts drosmīgākiem atpūtniekiem. Kubs pieejams bez vecuma un citiem ierobežojumiem. 

Tīklu kubs šajā nedēļas nogalē pievienosies jau esošajam Sajūtu parka piedāvājumam - "Takai kokos". Lai apmeklētāji varētu droši baudīt pastaigu pa koku galotnēm, ieviests jauns darbības princips - apmeklētāji maksā vienu cenu un iziet vienu pilnu takas apli, kas ir gandrīz divus kilometrus garš un iekļauj četrus nobraucienus pār Gauju.

Apmeklētājiem Sajūtu parkā jāievēro divu metru distance kā arī citi ierobežojumi, pēc uz zemes un kokos izvietotajām norādēm. 

Administrācijas telpās drīkst ienākt tikai pēc administratora uzaicinājuma, ne vairāk kā vienas mājsaimniecības vai konkrētās kompānijas pārstāvji. Takā kokos obligāti jālieto cimdi, kurus varēs iegādāties Sajūtu parka administrācijā, bet var ņemt arī savus. Uz platformas un šķēršļos vienlaicīgi drīkst atrasties tikai viena persona.