Latvijā dzimusī Jūlija cietusi smagā avārijā. Vāc ziedojumus viņas dzīvības glābšanai
Latvijā dzimusī Jūlija Krievijā cietusi smagā autoavārijā un tagad atrodas komā. Radi un draugi vāc ziedojumus, lai glābtu jaunās sievietes dzīvību.
Sabiedrība
2015. gada 29. oktobris, 11:25

Latvijā dzimusī Jūlija cietusi smagā avārijā. Vāc ziedojumus viņas dzīvības glābšanai

Jauns.lv

Latvijā dzimusī, bet tagad Krievijā dzīvojošā, Jūlija Boikova pagājušajā nedēļā iekļuva smagā autoavārijā un tagad atrodas komā Valdajas (Novgorodas apgabalā) slimnīcā. Viņas Latvijā dzīvojošie radinieki vāc ziedojumus, lai glābtu jaunās sievietes dzīvību. Nepieciešami vismaz 7000 eiro.

Sociālajos tīklos tiek izplatīts lūgums pēc palīdzība. Latvijā dzīvojošais Jūlijas brālēns Aigars Seržants Kasjauns.lv pastāstīja, ka viņa māsīca dzimusi Latvijā, bet vēlāk viņa sākusi dzīvot Krievijā un tur arī iekārtojusies darbā, tagad viņa ir aviokompānijas „Aeroflot” stjuarte.

„Pagājušajā nedēļā Jūlija ar auto devās pie vecākiem uz Valdaju. Apmēram 70 kilometrus pirms galamērķa smagās automašīnas šoferis nepamanīja Jūlijas auto un mainīja braukšanas joslu, izstumjot Jūlijas auto pretī braucošam kravas automobilim. Pašlaik Jūlija atrodas Valdaja slimnīcā ļoti smagā stāvoklī – komā ar daudziem lūzumiem. Diemžēl Valdajā nav nepieciešamās medicīniskās aparatūras Jūlijas dzīvības uzturēšanai ilgstošā laika periodā.

Ir atrasta klīnika Sanktpēterburgā ar visu nepieciešamo tehniku un speciālistiem. Šodien viņu paredzēts uz turieni pārvest, bet pārbraukšana un citi nepieciešamie pasākumi uz izmaksā ievērojamu naudas summu – ap 7000 eiro, un mūsu ģimenei tādas nav,” Kasjauns.lv teica Jūlijas brālēns.

Tādēļ Jūlijas tuvākie cilvēki un draugi uzsākuši ziedojumu vākšanu, lai jauno sievieti glābtu un veiktu nepieciešamās operācijas Visi, kuriem ir iespēja, lūgums ziedot Jūlijas atlabšanai un viņas brālēna bankas kontu:

Aigars Seržants (300381-11214)

SwedBank

Bankas kods: BIC/SWIFT kods - HABALV22

LV58HABA0551002838745

* Ar Aigaru var sazināties arī pa tālruni: 26455882.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook