112
2019. gada 25. novembris, 22:42

Dzegužkalnā vīrietis, atriebjoties bijušajai, publiski sadedzinās pie viņas loga

Jauns.lv

Svētdien Dzegužkalnā, kāda pensionāre mierīgi uzkopa dzīvokli pat nespējot iedomāties, kādas šausmas viņai nāksies ieraudzīt pa savas virtuves logu, vēsta LNT raidījums “Degpunktā”.

Ap pulksten 17.00 ēkas pagalmā parādījās vīrietis, kurš rokās turēja degvielas kannu. Viņš no galvas līdz kājām nolaistījies ar šķidrumu un pēc tam sevi aizdedzinājis.

Pensionāre saukusi palīgā savu dēlu, kurš panikā skrēja pie degošā cilvēka un uzlējis virsū spaini ar ūdeni, taču ar to nekas neesot bijis līdzēts.

Tikmēr kāda mājas trešā stāva iemītniece, kas vēlējās palikt anonīma bijusi informēta par vīrieša pašnāvības motīvu un sniedza policijai paskaidrojumus.

Mirušais izrādījās viņas bijušais draugs. Vīrietis neesot spējis pārdzīvot šķiršanos un atriebās viņai.

“Viņš visās attiecībās draudēja ar pašnāvību. Šajās viņš to izdarīja. Viņš mēģināja kārties. Pēc tam viņš pateica, ka ir izlēmis nodedzināties pie maniem logiem. Es to neuztvēru nopietni. Viņš bija tik daudz draudējis. Es neticēju vienkārši. Pašķīrāmies. Man tas nebija viegli, bet viņam vēl grūtāk.”

Policija par notikušo uzsākusi izmeklēšanu, taču visas pazīmes liecina, ka 37 gadus vecais vīrietis dzīvību sev atņēma apzināti.