foto: Facebook
Traģiskā avārijā Īrijā nosities 32 gadus vecs latvietis Guntars
112
2019. gada 5. septembris, 19:10

Traģiskā avārijā Īrijā nosities 32 gadus vecs latvietis Guntars

Jauns.lv

Naktī uz 2.septembri Īrijā starp Ballindainas un Miltounas pilsētiņām notikusi avārija, kurā dzīvību zaudēja 32 gadus vecais Latvijas pilsonis Guntars Čubrevičs. Īrijas garda meklē notikuma aculieciniekus, bet Latvijā soctīklos manāms paziņojums, ka mirušā ģimene lūdz ziedojumus, lai Guntaru varētu kremēt.

Avārija notikusi naktī starp pulksten vieniem un diviem, kad uz ceļa N17 sadūries vieglais auto ar kravas automašīnu. Fūres vadītājs nogādāts slimnīcā, taču latvietis Guntars mira notikuma vietā. Īrijā strādā pie notikušā atšķetināšanas, tāpēc tiek meklēti avārijas aculiecinieki.

Tikmēr sociālajos tīklos ceļu sācis paziņojums, kurā vēstīts, ka nolemts Guntaru kremēt un apbedīt Īrijā. Nelaiķa mātei, Bauskas iedzīvotājai Brigitai Paeglei bijusi nopirkta biļete uz Īriju uz 22.oktobri, kad bijušas paredzētas dēla dzimšanas dienas svinības. Taču nu būs jāierodas uz bērēm. Kā vēstīts ģimenes draugu ierakstā, kremācija Īrijā nebūt neesot lēts pasākums, tāpēc paziņu vidū tiek vākti naudas līdzekļi, lai tuviniekus atbalstītu.