foto: LETA
Daugavpilī par narkotiku glabāšanu un realizāciju lielā apmērā aizturēts noziedzīgas grupas līderis
2019. gada 8. maijs, 14:08

Daugavpilī par narkotiku glabāšanu un realizāciju lielā apmērā aizturēts noziedzīgas grupas līderis

Jauns.lv / LETA

Daugavpilī par narkotisko vielu glabāšanu un realizāciju lielā apmērā aizturēts noziedzīgas grupas līderis, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ilga Teivāne-Treinovska.

Policija savā rīcībā bija ieguvusi informāciju par personu, kura, iespējams, ir saistīta ar nelikumīgu narkotisko vielu apriti. Sākotnēji policija aizdomās par noziedzīgajiem nodarījumiem aizturējusi kādu 1995.gadā dzimušu vīrieti, kā arī konfiscējusi aizdomīgas vielas lielā apjomā, kas visdrīzāk ir amfetamīns. Tika sākts kriminālprocess, kura izmeklēšanas gaitā Daugavpilī tika aizturēts arī noziedzīgās grupas līderis.

Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki sadarbībā ar Valsts robežsardzes Daugavpils pārvaldes amatpersonām pagājušā nedēļā Daugavpils novadā apturējuši kādu aizdomīgu transportlīdzekli. Apskatot personas transportlīdzekli, likumsargi tajā konstatējuši ap 500 gramiem baltas pulverveida vielas, kas visdrīzāk ir amfetamīns. Par notikušo sākts kriminālprocess, lai noteiktu konfiscēto vielu daudzumu un sastāvu, ka arī izņemtā priekšmeta izcelsmi.

Turpinot izmeklēšanu, vakar aizturēts Daugavpils noziedzīgās grupas līderis, kāds 1969.gadā dzimis vīrietis, kurš rītdien tiks nogādāts tiesā, kur tiks lemts par drošības līdzekli - apcietinājumu.