foto: LETA
Četri Jūrmalā notriektie gājēji - ģimenes locekļi, kas devās uz mazdēla koncertu Dzintaru koncertzālē
Ilustratīvs foto.
112
2019. gada 2. janvāris, 23:22

Četri Jūrmalā notriektie gājēji - ģimenes locekļi, kas devās uz mazdēla koncertu Dzintaru koncertzālē

Jauns.lv / LETA

Sestdien, 29.decembrī, notikušajā autoavārijā, kurā kāds "Toyota" vadītājs notrieca četrus gājējus vienlaicīgi, divi cilvēki gājuši bojā, bet divi joprojām atrodas medicīnas iestādē, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Notriektie gājēji bija vienas ģimenes locekļi, kuri sestdienas vakarā devās uz Dzintaru koncertzāli, lai apmeklētu pasākumu, kurā uzstājās mazdēls. Izkāpjot no vilciena Dzintaros, zēna vecvecāki šķērsoja Meža prospekta un Skujienes ielas kurstojumu, taču nevienu no četriem ģimenes locekļiem nepamanīja kāds "Toyota" vadītājs. 

Minētais krustojums ir ar intensīvu satiksmi un visi gājēji to krustoja tam neparedzētā vietā. Nevienam no gājējiem neesot bijuši arī nekādi atstarojoši elementi, raidījumam "Degpunktā" stāsta Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieka vietniece Vineta Mistre.

Bojāgājušo radinieks Andrejs raidījumam atklāj, ka viņa tēvs gājis bojā notikuma vietā, taču dienu vēlāk no ļoti smagām traumām slimnīcā miris arī viņa vectēvs. Andreja sievas vecāki joprojām atrodas slimnīcā, viņš cer, ka ar viņiem viss būs kārtībā.

Jau vēstīts, ka sestdien plkst.17.38 Jūrmalā, Meža prospekta un Skujenes ielas krustojuma rajonā, automašīna "Toyota Corolla Verso" uzbrauca četriem gājējiem, kuri tobrīd šķērsoja braucamo daļu tam neparedzētā vietā.

"Toyota" vadītājs bija kāds vīrietis, kurš pēc notikuma sagaidīja policiju. Viņa izelpā alkohola lietošana netika konstatēta.

Policija joprojām risina notikušā apstākļus, kā arī lūdz atsaukties aculieciniekus, kuri 29.decembrī atradušies netālu no minētā krustojuma, zvanot pa tālruni 67086942.