Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Vecmīlgrāvī atrasta jau nedēļu pazudušā Edgara jaka, taču ne pats puisis
112

Vecmīlgrāvī atrasta jau nedēļu pazudušā Edgara jaka, taču ne pats puisis

Jauns.lv

Nu jau ne tikai organizācija Bezvēsts.lv, bet arī Valsts policija iesaistījusies 31 gadu vecā Edgara Kamerovska meklēšanā. 31 gadu vecais vīrietis izgāja no mājām Vecmīlgrāvī, Stiebru ielā, un pazuda.

Vecmīlgrāvī atrasta jau nedēļu pazudušā Edgara jak...

Valsts policijas Rīgas Ziemeļu iecirknis meklē 1987. gadā dzimušo Edgaru Kamerovski, kurš šī gada 11. decembrī izgāja no savas dzīvesvietas Rīgā, Stiebru ielā 6, un līdz šīm brīdim nav atgriezies, kā arī nav zināma viņa atrašanās vieta. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka Edgars varētu atrasties Rīgā vai Sabilē. Viņa pazīmes: augums ap 178 cm, vidējas miesas būves, gari tumši mati, brūnas acis, tumša bārda un ūsas. Vīrietim ir veselības traucējumi.

No mājām Edgars izgājis depresīvā noskaņojumā. Pazušanas dienā viņš sazvanījies ar savu māti, bet kopš tā brīža puiša telefons ir izslēgts. 

Lai gan policijas izsūtītajā paziņojumā minēts, ka Edgars nēsājis melnu jaku, Bezvēsts.lv portālam Jauns.lv apliecināja, ka viņš bijis gaiši zilā jakā. Tieši tāda jaka atradusies pirtī Emmas ielā, kur to ienesusi kāda sieviete. Organizācija cenšas atrast šo sievieti, taču līdz šim neveiksmīgi. Atrastā jaka tik tiešām piederējusi Edgaram, paskaidroja Bezvēsts.lv brīvprātīgā preses sekretāre Svetlana, - šo faktu apliecinājuši arī pazudušā vīrieša tuvinieki. 

Ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija par E. Kamerovska atrašanās vietu vai cita viņa meklēšanai nozīmīga informācija, zvanīt pa tālruņa numuriem 67085921, 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.