foto: Mārtiņš Ziders
Foto: lielisks vakars ar brīnišķīgo Skuteli. Sajūsmā pat Renārs Kaupers
Renārs Kaupers ar sievu Agnesi.
Kultūra
2018. gada 17. janvāris, 10:28

Foto: lielisks vakars ar brīnišķīgo Skuteli. Sajūsmā pat Renārs Kaupers

Kasjauns.lv

16. janvārī komiķis Jānis Skutelis vairākus simtus labu joku cienītāju pulcēja LMT ēkā, kur uzstājās ar stāvizrādi "Atkal". 

Kā ierasts, Skutelis savu jokdara talantu demonstrēja, aizrautīgi un humorīgi atstāstīdams personīgo pieredzi un savdabīgās pārdomas no situācijām iz dzīves.

Skutelis priecē humora cienītājus ar stāvizrādi "Atkal"

Skutelis priecē humora cienītājus ar stāvizrādi "Atkal"

gallery icon

Smieklu šaltis Jānis izpelnījās gan par to, kādas pārdomas viņam rodas, sēžot sastrēgumos, gan, kā savu 75 gadus veco mammu, kārtīgu latgaliešu katolieti, veda ekskursijā ar māju uz riteņiem uz Vatikānu, gan, ko piedzīvojis, iedams slaveno Santjago ceļu, gan kādus kuriozus saskata un piedzīvo attiecībās ar savu dzīvesbiedri horeogrāfi Elīnu Lutci, piemēram, kad viņš skatās filmu par karu, bet mīļotā sagrib pabučoties... Elīna, klausoties Jāņa dzirkstošajās atklāsmēs, te rādīja nopietnu seju, te sirsnīgi smaidīja, te iespurdzās smieklos.

Jestro vakaru, klausoties un smejot par atraktīvā šovmeņa garšīgajiem stāstiem, izbaudīja arī sabiedrībā zināmi ļaudis, tostarp dziedātājs Intars Busulis, autosportists Krišjānis Caune un "Prāta vētras" solists Renārs Kaupers ar sievu mākslinieci Agnesi Kauperi. Renārs Kasjauns.lv atzina, ka Jāņa Skuteļa stāvizrādi apmeklējuši pirmoreiz, un neslēpa prieku par lielisko šovu. Kauperam vislabāk bija patikuši Skuteļa joki par poļu āboliem. 

"Jānis patiešām ir brīnišķīgs. Labprāt vēl kādreiz aizietu noskatīties kādu viņa uzstāšanos," bilda Renārs Kaupers, kam pašam šis gads lielā mērā paies publikas priekšā, jo drīzumā nāks klajā "Prāta vētras" jaunais albums, kam sekos krāšņa koncerttūre pa dzimteni.

Jāņa Skuteļa stāvizrāde "Atkal" tika filmēta un tiks pārraidīta LMT Straumē, kā arī LMT Viedtelvīzijā.