foto: Bezvests.lv
Mangaļsalā atrastā 19 gadus vecā studente Sintija varētu būt noslepkavota
Ceturtdien pazudusī un svētdien mirusi atrastā Sintija Bāliņa varētu būt noslepkavota, var spriest pēc policijas sniegtās skopās informācijas.
112
2017. gada 27. novembris, 11:36

Mangaļsalā atrastā 19 gadus vecā studente Sintija varētu būt noslepkavota

Elmārs Barkāns

Kasjauns.lv

Svētdienas pēcpusdienā atrastā mirusī studente Sintija Bāliņa varētu būt nogalināta, liecina Valsts policijas sniegtā informācija. Par meitenes nāvi ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma nodaļas, kas paredz sodu arī par tīšu miesas bojājumu nodarīšanu, spīdzināšanu vai palīdzības nesniegšanu jūrā cietušajam.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska Kasjauns.lv pavēstīja: „Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas (noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību). Šobrīd notiek aktīva izmeklēšana un policija pārbauda dažādas notikušā versijas. Tāpat tiek gaidīts ekspertīzes atzinums, lai noteiktu nāves cēloni. Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija šobrīd netiek atklāta”.

„Bezvests.lv” brīvprātīgā palīdze  Sandra Miķelsone Kasjauns.lv teica: „Par atrastās Sintijas Bāliņas iespējamiem nāves iemesliem mēs nevaram neko pastāstīt, jo mēs kā brīvprātīgie nodarbojamies tikai ar pazudušo personu meklēšanu”.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka svētdien, 26. novembrī, ap četriem pēcpusdienā Mangaļsalā mirusi atrasta 19 gadus vecā studente Sintija Bāliņa, kura pazuda 23. novembrī ap pulksten 8.00, kad devās uz augstskolu „Turība” no savām mājām Vecmīlgrāvī.

Viņas līķi atrada brīvprātīgās organizācijas „Bezvests.lv” meklētāji. Pazudušās meitenes meklēšanā piedalījās arī radi, draugi un jaunietes paziņas. kā arī divi kinologi ar suņiem.

Pazudušās studentes meklēšanas darbi

Pazudušās studentes meklēšanas darbi

gallery icon
11