foto: Bezvests.lv
Ģimene meklē 30 gadus veco Vadimu; viņš smagā emocionālā stāvoklī izgāja no mājām un pazuda
Ieskaties, varbūt esi redzējis Vadimu.
112
2017. gada 21. novembris, 13:12

Ģimene meklē 30 gadus veco Vadimu; viņš smagā emocionālā stāvoklī izgāja no mājām un pazuda

Kasjauns.lv

Ģimene meklē 1987. gadā dzimušo Vadimu Voronovu, kurš aizgāja no mājām un neatgriezās. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā vēstī brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv", 30 gadus vecais rīdzinieks, pēc tuvinieku teiktā, pazuda Rīgā, 2017. gada  17. novembrī.  

Vīrietis aizgāja no mājām Purvciemā, Dzelzavas ielā, būdams emocionāli smagā stāvoklī, neņemot līdzi nedz dokumentus, nedz personiskās mantas, izņemot mobilo telefonu un austiņas (melnas, bez vada). Aktīvi komunicē ar apkārtējiem. 

Pēdējo reizi redzēts pazušanas dienā ap plkst.17 Iļģuciemā, kur tikās ar draugu. Dienu pirms tam, 16. novembrī, ap plkst.18 bijis fotosalonā Rīgas centrā. 

Līdz šim brīdim mājās nav atgriezies, nevienam vairs nav zvanījis un nav informējis par saviem tālākajiem plāniem. Telefons izslēgts kopš pazušanas dienas. 

Pazīmes: augums 190 cm, sportiskas miesas būves, mati tumši, īsi. Bija ģērbies gaiši zilā virsjakā ar kapuci, džinsu biksēs, galvā - gaiši pelēka cepure, kājās melnas sporta kurpes Reebok. Uz mazā pirkstiņa sudraba gredzens. Uz labā vaiga neliela gaiša dzimumzīme.

"Ja jums ir kāda informācija par attēlā redzamā vīrieša atrašanās vietu, lūdzam nekavējoties ziņot policijai pa numuru 110 vai BEZVESTS.LV pa telefonu 22 084 084," aicina brīvprātīgie.