foto: Bezvests.lv
Liepājnieka Ronalda māte atklāj, kas Lietuvā notika ar dēlu un kāpēc viņš pameta savu auto
112
2017. gada 27. oktobris, 14:01

Liepājnieka Ronalda māte atklāj, kas Lietuvā notika ar dēlu un kāpēc viņš pameta savu auto

Kasjauns.lv

Lietuvā bezvēsts pazudušā liepājnieka Ronalda Simsona mamma pastāstījusi, kas notika ar viņas dēlu un kāpēc viņš ceļmalā Šauļu pusē bija pametis savu automašīnu. 

Brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv" ziņo, ka 28 gadus vecā puiša mamma pateicas visiem līdzcilvēkiem, ģimenes draugiem, kā arī dēla kolēģiem - visiem nevienaldzīgajiem cilvēkiem Latvijā un Lietuvā, kas dalījās ar informāciju un palīdzēja meklēt. 

Māte stāsta, ka Ronaldam sarežģītā situācijā palīdzēja kāds tālbraucējs - viņš bija vienīgais, kurš iedeva vīrietim mobilo tālruni, lai piezvanītu tuviniekiem. Pārējie cilvēki esot atteikuši...

Ronaldam līdzi nebija nedz naudas, nedz telefona, tāpēc, kad automašīnai beidzās degviela, viņš bija spiests pamest savu spēkratu un tālāk iet kājām, stopēt automašīnas. Galu galā, kad Ronaldam izdevās piezvanīt, viņam uz Lietuvas-Polijas robežu atbrauca pakaļ un nogādāja mājās, atklāj puiša māte. 

Kā zināms, 28 gadus vecais liepājnieks pazuda 22. oktobrī, kad plkst.11 izbrauca no mājām Liepājā un 23. oktobrī Lietuvas policija Šauļu apkārtnē atrada viņa "Hyndai" automašīnu, kurā neviena nebija.