2009. gada 5. marts, 13:00

Vīrietis atzīstas grupas "Jamiroquai" dziedātāja mašīnas izdemolēšanā

Jauns.lv

Londona, 5.marts, LETA--REUTERS. Kāds konditors ir atzinies britu grupas "Jamiroquai" dziedātāja Džeisona Keja mašīnas "Ferrari Enzo" izdemolēšanā, kas dziedātājam radīja 30 000 britu mārciņu (23 600 latu) lielus zaudējumus.

21 gadu vecais Ārons Bilingtons atzinās, ka dusmu lēkmē izdemolēja reto sporta mašīnu, kas atradās Oldeburgas viesnīcas ārpusē.

Konditora advokāts Demiens Mūrs pavēstīja, ka viņa klients izdarīja noziegumu dusmu lēkmē, ko izraisīja dziedātāja aizvainojošie komentāri. "Viņš izklaidējās ar cilvēkiem, kuru vidū bija arī prasītājs, un vakara gaitā Kejs izteica dažus komentārus, ko Bilingtona kungs uzskatīja par dziļi aizvainojošiem," stāstīja Mūrs. "Un šo provokatīvo komentāru dēļ viņš kļuva dusmīgs."

Kā jau iepriekš ziņots, kamēr Džeisons Kejs izklaidējās piekrastes pilsētas Oldeburgas centrā, viņa mašīnai tika izdauzīts priekšējais stikls un sānu logs.

Pats dziedātājs nodēvēja šo incidentu par ļoti apbēdinošu. "Tas kaut ko liecina par britu psihi," viņš norādīja.

Loustoftas miertiesas rīcībā nav informācijas par precīzu zaudējumu apmēru, taču aprēķini norāda, ka mašīnas remonts varētu izmaksāt aptuveni 30 000 britu mārciņu (23 600 latu).

"Tagad dienasgaismā atskatoties uz notikušo, viņš (Bilingtons) piekrīt, ka rīkojies pilnīgi nepieņemami," atzina Mūrs. "Neskatoties uz to, kādus komentārus tonakt viņam nācās uzklausīt, viņš zina, ka rīkojās nepareizi."

Loustoftas miertiesnesis pavēstīja, ka lieta tiks nodota Ipsvičas Kroņa tiesā, kas vēlāk paziņos spriedumu.