2009. gada 21. aprīlis, 16:27

papildināta - "Dinaburg" pievienojas divi Ziemeļkorejas U-21 izlases futbolisti

Jauns.lv

(Papildināts viss teksts.)

Daugavpils, 21.apr., LETA. Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas" - klubam Daugavpils "Dinaburg" pievienojušies divi Ziemeļkorejas U-21 izlases spēlētāji.

Kā vēsta Latvijas Futbola federācijas (LFF) oficiālā mājaslapa internetā, Daugavpils klubu papildinājuši 18 gadus vecie Ļi Mjondžungs un Hons Kumsons.

"Abus spēlētājus noskatījām komandas treniņnometnē Turcijā pirms sezonas sākuma," aģentūrai LETA atklāja "Dinaburg" komandas direktors Aleksandrs Isakovs. "Pieteikumus [LFF] bijām aizsūtījuši jau ātrāk, bet ilgi tika kārtotas formalitātes."

Ļi Mjondžungs, kas spēlēja arī 2007.gada Pasaules U-17 kausa izcīņas finālturnīrā, jau piedalījās "Dinaburg" iepriekšējā mačā, kurā daugavpilieši negaidīti cīnījās neizšķirti 0:0 ar čempionvienību "Ventspils".

"Līdz šim abi [futbolisti] spēlēja Ziemeļkorejā," par jaunieguvumiem izteicās Isakovs. "Pagaidām gan ir problēmas sazināties, jo angļu valodu viņi neprot. Nākas iztikt ar žestiem."

"LMT Virslīgas" kopvērtējumā "Dinaburg" ar izcīnītiem diviem punktiem piecās spēlēs ieņem astoto vietu deviņu komandu konkurencē. Līderi ar 16 punktiem sešās spēlēs ir "Liepājas metalurgs", bet otrajā pozīcijā ar 14 punktiem atrodas "Ventspils".