2009. gada 22. aprīlis, 18:00

Madonna turpina rūpēties par malāviešu meiteni

Jauns.lv

Losandželosa, 22.apr., LETA--CONTACTMUSIC. Popmūzikas karaliene Madonna atstājusi Malāvijā auklīti, rūpējoties par malāviešu meiteni Čifundo Džeimsu, ko viņai neizdevās adoptēt.

Kā ziņots iepriekš, dziedātāja martā Malāvijas tiesā iesniedza prasību adoptēt trīs gadus veco meiteni, taču tiesa aprīļa sākumā prasību noraidīja, jo vietējā likumdošana noteic, ka, lai adoptētu bērnu, iespējamiem vecākiem ir jābūt valsts rezidentiem 18 līdz 24 mēnešus. Pēc neveiksmīgā adopcijas mēģinājuma Čifundo Džeimsa tika nosūtīta atpakaļ uz bērnunamu, bet Madonna aizbrauca no valsts, pārliecinoties, ka par meiteni parūpēsies aukle.

"Kā Čifundo juridiskā aizbildne, es nosaku, kurp viņa dodas," norādīja bērnu nama direktore Anna Čikvaza. "Un tagad viņa ir kopā ar Madonnas cilvēkiem, kas šeit atrodas apmeklētāju statusā. Tajā nav nekā slikta."

Kāda informēta persona britu tabloīdam "Daily Mirror" pavēstīja, ka amerikāņu mūziķa atstājusi Malāvijā auklīti: "Savas atvadu ballītes laikā Madonna norīkoja māsiņu un aukli, kas palika uz vietas, lai parūpētos par Čifundo Džeimsu, kamēr viņas advokāti kārto apelāciju."

Apelācijas izskatīšana notiks 4.maijā.