TV3 gandarīti par "UgunsGrēka panākumiem", sola seriālu turpināt
Kultūra
2009. gada 12. jūlijs, 13:13

TV3 gandarīti par "UgunsGrēka panākumiem", sola seriālu turpināt

Jauns.lv

Telekompānija TV3 ir gandarīta par iedzīvotāju lielo mīlestību pret seriālu "UgunsGrēks", kura sižeta līniju tā pārņēma no LTV, un sola, ka seriāla darbība turpināsies vēl vismaz vienu sezonu.

"Ar "UgunsGrēku" esam apmierināti. Seriāls ir bijis ļoti iecienīts. Taču uz jautājumu, cik gadus tas tiks turpināts, es jums pašlaik nevaru atbildēt. Tagad ir skaidrs, ka mēs plānojam to turpināt filmēt rudenī un, visticamāk, arī pavasarī," intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam "Baltic Business Service" pastāstīja TV3 ģenerāldirektore Baiba Zūzena

Taču viņa atzina, ka katram seriālam ir savs dzīves cikls un "var just, kad skatītājs jau sāk pagurt, vai arī seriāla līnija dabiski noved līdz kaut kādām beigām".

Zūzena piekrita, ka vienmēr ir lētāk nopirkt gatavu seriālu, taču televīzijas tēlu un konkurētspēju lielā mērā ietekmē tieši oriģinālraidījumi un pašu veidotās programmas. "Mums ir jābūt konkurētspējīgiem ar citiem kanāliem. Un, protams, skatītāju interese un mīlestība pret konkrētu produktu mums nav mazsvarīga," viņa teica.

Iepriekš LTV skatāmā seriāla "Neprāta cena" turpinājums TV3 "UgunsGrēks" ēterā pirmizrādi piedzīvoja marta vidū. Saskaņā ar TNS datiem tas kļuvis par populārāko Latvijā skatīto seriālu šopavasar.

BNS

Tēmas