112

Aigara Lūša slepkavības lietā aizturēti vairāki aizdomās turamie

Jauns.lv

Jelgavas un Cēsu gaļas kombinātu vadītāja Aigara Lūša slepkavības lietā ir aizturētas vairākas aizdomās turamās personas gan Latvijā, gan Lietuvā, šorīt intervijā LNT raidījumā "900 sekundes" teica Valsts policijas priekšnieks Valdis Voins.

Aigara Lūša slepkavības lietā aizturēti vairāki ai...

Šī lieta tuvākajā laikā tiks nodota prokuratūrai, informēja Voins, paužot pārliecību, ka lieta tiks atklāta.

Kā ziņots, Lūsis ar sešiem šāvieniem tika nogalināts pagājušā gada 10.janvāra vakarā savas privātmājas pagalmā Rīgas rajona Garkalnes pagasta Priedainē. Policija šajā lietā atstājusi vienu pamatversiju - slepkavība veikta saistībā ar nogalinātā uzņēmējdarbību.

Voins informēja, ka citā slepkavības lietā - Krievijas izcelsmes ASV pilsoņa miljonāra Leonīda Rožeckina lietā - ir progress, un policija cer uz pozitīvu lietas virzību. Šajā lietā gan vēl nav aizturētie, bet policijai ir zināmas atsevišķas personas, ar kurām ir vērts strādāt, skaidroja Valsts policijas priekšnieks.

Voins informēja, ka šogad Latvijā ir pieaudzis slepkavību un smago miesas bojājumu skaits, kā arī ar narkotikām saistīto noziegumu skaits. Ir audzis gan sadzīves slepkavību, gan ar laupīšanām saistītu slepkavību skaits.

LETA