Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētku	 programma
Sabiedrība
2009. gada 15. augusts, 15:41

Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētku programma

Jauns.lv

Aglonā vakar bija Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētku kulminācija. Svētku stiprinājums jo īpaši būtisks ir šajos grūtajos laikos...

Uz Aglonu kursē papildu vilcieni

Uz Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētkiem Aglonā tiks norīkots papildu vilciens.

Papildu vilciens Rīga-Daugavpils-Aglona, kura sastāvā būs trīs vagoni, tiks apvienots ar vilcienu Rīga-Krustpils un līdz ar to no Rīgas aties plkst.15.25.

Vilciena Rīga-Daugavpils-Aglona vagoni atradīsies sastāva sākumā - pirmie trīs vagoni, savukārt vilciena Rīga-Krustpils trīs vagoni - sastāva beigās. Apvienotais vilciens līdz Krustpilij kursēs atbilstoši vilciena Rīga-Krustpils sarakstam un Krustpilī pienāks plkst.17.50.

Krustpils stacijā vilciena Rīga-Krustpils pēdējie trīs vagoni tiks atkabināti un vilciens pirmo trīs vagonu sastāvā plkst.18.08 dosies tālāk uz Daugavpili un Aglonu. Ceļā noteiktas šādas pieturas: Trepe - plkst.18.23, Līvāni - plkst.18.36, Nīcgale - 19.07, Vabole - 19.18, Līksna - 19.26, Daugavpils - 19.43. No Daugavpils vilciens aties plkst.19.55 un Aglonā pienāks plkst.20.27.

No Aglonas stacijas atceļā uz Rīgu vilciens aties 15.augustā, plkst.16. Daugavpilī tas pienāks plkst.16.34 un tiks apvienots ar vilciena Daugavpils-Rīga sastāvu. Apvienotais vilciens, kura sastāvā būs seši vagoni, no Daugavpils stacijas aties plkst.18 un, kursējot vilciena Daugavpils-Rīga sarakstā noteiktajā laikā, Rīgā pienāks plkst.21.52.

Pēc vilciena pienākšanas Aglonass stacijā līdz Aglonas katedrālei un atpakaļ uz vilciena atiešanas laiku pasažierus pārvadās speciāli norīkoti autobusi.

LETA/foto:LETA