Dekstera slavenākie upuri

Jauns.lv

Dekstera slavenākie upuri...
1. sezona: Braiens Mozers

Seriāla pirmajā sezonā Deksteru uz bīstamu spēlīti izaicināja Ledusmašīnas slepkava, kurš saviem upuriem notecināja asinis un sadalīja tos gabalos. Braiens atstāja Deksteram slepenus vēstījumus, kas bija saistīti ar viņa bērnību un mātes brutālo slepkavību. Sezonas finālā Deksteram bija jāizvēlas starp Braiena un adoptētās māsas Debras dzīvībām, un Deksters sodīja Braienu ar nāvi par spīti tam, ka viņš izrādījās esam Dekstera miesīgais brālis.

2. sezona: Laila Vesta

Otrajā sezonā Dekstera paša dzīvība nonāca briesmās, kad viņā iemīlējās sociopāte Laila Vesta, ar kuru viņš iepazinās anonīmo narkomānu nodarbībās. Viņa uzzināja Dekstera noslēpumu, nolaupīja Dekstera draudzenes Ritas bērnus un nogalināja Dekstera darba kolēģi seržantu Douksu. Tomēr no Dekstera atriebības Lailu nepaglāba pat bēgšana uz Parīzi.

3. sezona: Miguels Prado

Trešajā sezonā Deksteram nācās tikt galā ar prokuroru Miguelu Prado, kurš bija jau nogalinājis divus nevainīgus cilvēkus un plānoja nogalināt leitnanti Laguertu. Prado nozušana neapšaubāmi izraisītu aizdomas, un tiktu uzsākta plaša izmeklēšana. Tādēļ Deksteram vajadzēja nevainojamu alibi un kādu, uz kuru novelt vainu. Sezonas finālā Deksteru notvēra slepkava, kura darbības metodi Deksters imitēja, nogalinot Prado, taču Deksters tika galā arī ar viņu un laikā paspēja uz savām kāzām ar Ritu.

4. sezona: Artūrs Mičels

Viens no bīstamākajiem Dekstera upuriem bija Artūrs Mičels, kurš nesodīts bija nogalinājis vairāk nekā 30 gadus. Dēvēts par Trīsvienības slepkavu, viņš vienmēr nogalināja trīs cilvēkus noteiktā secībā. Sezonas pēdējā sērijā Deksteram izdodas izsekot un nogalināt Mičelu, bet, atgriezies mājās, viņš atklāj šausminošu ainu – savu sievu Ritu nogalinātu tādā pašā veidā kā citus Mičela upurus un dēlu Harisonu sēžam asiņu peļķē.

5. sezona: Džordans Čeiss

Sērijveida slepkavu grupas vadītājs Džordans Čeiss bija atbildīgs par 12 meiteņu izvarošanu un slepkavību. Deksters viņu nenogalināja pats, bet palīdzēja Lumenai, kurai izdevās no Čeisa nagiem izmukt dzīvai, atriebties savam pāridarītājam. Vienlaikus Deksters bija spiests izgudrot arvien jaunus veidus, kā izvairīties no viņa slepenās dzīves nākšanas gaismā.

6. sezonā

Deksteram būs divi galvenie pretinieki – maniaki, kas inscenē ainas no Jāņa Atklāsmes grāmatas, tādēļ iesaukti par Apokalipses slepkavām. Viņiem pēdas dzen arī Maiami policija. Kurš viņus noķers pirmais – Deksters vai Debra?

Tēmas