Uziets pazudušā Endija Dāldera auto
112
2010. gada 23. janvāris, 10:25

Uziets pazudušā Endija Dāldera auto

Jauns.lv

Piektdien Rīgā, Raņķa dambī, kādā pagalmā atrasta ap Ziemassvētkiem pazudušā Endija Dāldera automašīna - to ievērojis jaunietis, kurš devies ciemos pie drauga.

Endija brālis apstiprinājis, ka šī patiešām ir brāļa automašīna. Pēc atradēja drauga stāstītā, auto šajā vietā varētu būt stāvējis vismaz divas nedēļas, tas bija apsnidzis un nav ticis kustināts, atsaucoties uz raidījumu "Degpunktā", raksta "Diena".

Valsts policija joprojām meklē 26 gadus veco Endiju Dālderi, kurš pērn 23. decembra rītā devās pēc zālēm saslimušajai draudzenei Zanei Žīgurei un mājās neatgriezās.

Tā kā Endijs pazuda kopā ar minivenu "Mercedes Benz V 220", draugi apzinājuši visas iespējamās mašīnu kapsētas, lai noskaidrotu, vai nav nodotas šādas mašīnas detaļas, taču rezultāta pagaidām neesot. Policiju mašīnu meklēt ārpus valsts robežām kavē fakts, ka tās īpašnieks atrodas Anglijā un Endijam mašīnu bija atstājis tikai lietošanā.

Janvāra vidū draugs ieradīsies Latvijā, lai policijā iesniegtu oficiālu lūgumu sākt mašīnu meklēt.

Pēdējo reizi Dālderis redzēts informācijā no videonovērošanas kamerām degvielas uzpildes stacijā "Statoil" Imantā. Viņam kāds zvanījis, un, pat neizkāpis no mašīnas, viņš steidzīgi aizbraucis.

BNS