2010. gada 23. augusts, 12:33

Interesanti fakti par Korn

Jauns.lv

Korn pārdevuši vairāk kā 35 miljonus albumu kopiju, sešas reizes bijuši nominēti „Grammy” balvai un divreiz to saņēmuši, trīs reizes kļuvuši par MTV balvas laureātiem, kā arī ieguvuši virkni citu apbalvojumu un titulu.

Grupa izveidota 1993.gadā Kalifornijā, un šobrīd tajā darbojas Džonatans Deiviss (Jonathan Davis), Džeimss „Mankijs” Šafers (James „Munky” Shaffer), Redžinalds „Fīldijs” Arvizu (Reginald „Fieldy” Arvizu) un Rejs Luzjērs (Ray Luzier).

Rīgas koncerta rīkotājiem „Korn” jau iesnieguši prasību sarakstu jeb raideri, kuru grupa sastādījusi visai pieticīgu – papildus tādām ierasti nepieciešamām lietām kā dzērieni un uzkodas lūgts sagādāt vien medicīniskā skābekļa balonus, kā arī „rokmūzikai draudzīga” ārsta, masiera un zobārsta telefonu numurus. Kopā ar skatuves aprīkojumu katram no grupas dalībniekiem tiks atvests savs mini ledusskapis, kas atradīsies uz skatuves un kuros ne vēlāk kā 3 stundas pirms koncerta jāievieto gan ūdens, gan dažādu enerģijas dzērienu izlase atbilstoši katra gaumei. Grupas vokālistam Džonatanam Deivisam koncerta norises vietā jāiekārto atsevišķa ģērbtuve, kurā jāatrodas „Gatorade” dzērieniem, negāzētam ūdenim, mazai zemesriekstu sviesta un augļu želejas burciņai, kā arī nelielam baltmaizes gabalam. Pārējiem grupas biedriem ģērbtuvē nepieciešamas dažādas uzkodas, čipsi, organiski augļi un ogas, kā arī ūdens, atspirdzinoši dzērieni, vīns un alus.

Tēmas