112
2011. gada 12. maijs, 09:24

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos viens bojā gājušais

Jauns.lv

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem desmit negadījumos cieta cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, no tām piecās cieta cilvēki.

Ap plkst.18.45 Jēkabpilī, Zīlānu ielā, 1989. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi Coupe", nobrauca no ceļa, ietriecās kokā un apgāzās. Automašīnas vadītājs ar galvas traumu nogādāts slimnīcā.

Ap plkst.12 Ilūkstes novadā, 1982. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mitsubishi Galant", nobrauca no ceļa un apgāzās. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas vadītājs, savukārt slimnīcā ar politraumu nogādāti automašīnas pasažieri - 1974. gadā dzimusi sieviete un 1978. gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 13 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem pieci bijuši autovadītāji, bet astoņi - velosipēdu un mopēdu vadītāji.

Rīgas reģionā aizturēti divi transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā - viens autovadītājs, viens - velosipēdists.

LETA

Tēmas