112
2011. gada 1. jūlijs, 09:15

Vecumnieku novadā autoavārijā gājis bojā cilvēks, vēl viens cietis

Jauns.lv

Vakar Vecumnieku novadā ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā kāds 31 gadu vecs vīrietis.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā ainformēja, ka ap plkst.21.30 autoceļa Ozolaine-Skaistkalne-Kurmene 19. kilometrā pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu "Audi 80", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnā braucošais 1980. gadā dzimis vīrietis, savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta 1982. gadā dzimusi sieviete.

Savukārt ap plkst.20.10 Madonā, Lazdonas ielā, sadūrās automašīna "Subaru" un velosipēds, kuru vadīja 2000. gadā dzimis puisis. Ceļu satiksme negadījumā cieta velosipēda vadītājs, kurš ar galvas traumu un sasitumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem septiņos negadījumos cieta cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 23 avārijas, trijās avārijā cieta cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 17 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem četri bijuši autovadītāji, bet 13 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā aizturēti deviņi transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā - divi autovadītāji un septiņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.