112
2011. gada 11. jūlijs, 18:32

Klapkalnciemā, apgāžoties mašīnai, cietušas piecas braucējas

Jauns.lv

Piektdienas vakarā Engures novada Klapkalnciemā, kādai sievietei nesavaldot savu auto, mašīna nobrauca no ceļa un apgāzās, kā rezultātā cieta piecas mašīnā braucošās sievietes, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Diāna Purviņa.

Kāda 1961. gadā dzimusi sieviete Klapkalnciemā, autoceļa Sloka-Talsi 18.kilometrā, vadīja automašīnu "Peugeot-206", neizvēlējās drošu ātrumu, kā rezultātā automašīnu sanesa, tā nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās.

Negadījumā cieta pati vadītāja, kurai konstatēts mugurkaula kakla daļas sasitums un muskuļu sastiepums, un vēl četras pasažieres.

1980. gadā dzimušai sievietei konstatēts krūškurvja sasitums, iespējams ribu lūzums kreisajā pusē, 1956. gadā dzimušajai pasažierei konstatēts labā apakšdelma vaļējs lūzums, krūškurvja sasitums, galvas sasitums un gūžas sasitums, bet 1965. gadā dzimušajai - labā apakšdelma lūzums un krūšukurvja sasitums, savukārt 1952. gadā dzimušai sievietei konstatēts galvas sasitums, smadzeņu satricinājums, krūškurvja sasitums un labā atslēgas kaula lūzums.

LETA