Kultūra
2011. gada 3. augusts, 02:56

"Latviešu Radio" šomēnes rīko koncertballīšu turneju

Jauns.lv

Šomēnes četrās Latvijas pilsētās - Varakļānos, Jēkabpilī, Madonā un Ogrē - norisināsies jau trešā "Latviešu Radio" ballīšu turneja.

Atšķirībā no iepriekšējiem pasākumiem šoreiz mākslinieki vairs neuzstāsies ritmisko dīdžeju setu starplaikā, bet gan apvienosies vienotā koncertā pirms ballītes, stāsta ballīšu tūres rīkotāji.

Turklāt ballītes iecerētas kā atjaunotās "Mikrofona aptaujas" vasaras koncerti. Tajās uzstāsies Latvijā zināmi mūziķi, kuru dziesmas ir iesniegtas un izturējušas pārbaudi "Mikrofona aptaujas" raidījumā "Latviešu Radio" ēterā.

Pavisam ieplānoti četri pasākumi - katrs ar atšķirīgu mākslinieku sastāvu. Ar uzziņu portāla "1188" starpniecību apmeklētāji jau ballītes laikā varēs nobalsot par vienu no tikko dzirdētajām dziesmām. Tā tiks noteikta katras pilsētas mīlētākā dziesma.

Kā jau "Mikrofona aptaujas" raidījumos "Latviešu Radio" ēterā, arī dažos koncertos viesosies raidījuma vadītājs Patriks Grīva.

Pasākumā, ko rīkotāji nodēvējuši par "koncertballīti", apmeklētājus priecēs ne tikai mūziķu un dīdžeju sniegums, bet arī citas izklaides iespējas.

Pirmā no četrām koncertballītēm 13.augustā norisināsies Varakļānos, un tajā uzstāsies Kaža, Jenny May, Nikolajs Puzikovs, Kristīna Zaharova, hip hop apvienība "383" un Anete Kotoviča ar grupu, par populāro latviešu mūziku gādās "Latviešu Radio" dīdžejs "Reverss".

20.augustā pasākums gaidāms Jēkabpilī, 26.augustā - Madonā, 27.augustā - Ogrē.

LETA